Advertentiemogelijkheden Grotematen.com

Als u meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met Sjors@grotematen.com

Heeft u een winkel met een plus size collectie en wilt u partner worden van Grotematen.com? Dan kunt u een partnerpakket bij ons afnemen.

Pakketten worden afgenomen per drie maanden. Als u een betaling of boeking voor een heel jaar doet dan krijgt u 10% korting op het jaarbedrag. Uw winkel staat dan twaalf maanden op Grotematen.com.

Pakket A: Basis+ vermelding:
Uw winkel krijgt een uitgebreide omschrijving (deze dient u zelf aan te leveren) en u mag een fotogallerij van maximaal drie foto’s aanleveren + 1 logo. Foto’s worden gedurende de periode van drie maanden niet gewisseld.

De prijs van dit pakket is €50,- per drie maanden. Nu voor €37,50.

Pakket B: Uitgebreide vermelding met acties:
Uw winkel krijgt een uitgebreide omschrijving, die u zelf mag aanleveren of die wij voor u schrijven en u kunt een fotogallerij aanleveren van maximaal vijf foto’s en 1 logo. Grotematen.com geeft een link naar de website en eventuele social media-pagina’s van uw winkel in zowel de zijbalk als de omschrijving (desgewenst). U krijgt ook de gelegenheid maximaal 1 actie per maand te communiceren via de afdeling ‘’Aanbiedingen’’ op onze website. Op termijn worden deze acties ook via onze nieuwsbrief en Facebook gecommuniceerd.

De prijs van dit pakket is €100,- per drie maanden. Nu voor €75,-.

Pakket C: VIP partner
Uw winkel krijgt een uitgebreide omschrijving, die u zelf mag aanleveren of die wij voor u schrijven en u kunt een fotogallerij aanleveren met een onbeperkt aantal foto’s en 1 logo. Dit beeldmateriaal mag bovendien eens per maand gewijzigd worden. Grotematen.com geeft een link naar de website en eventuele social media pagina’s van uw winkel in zowel de zijbalk als de omschrijving (desgewenst). U kunt ook maximaal twee acties per maand communiceren via de afdeling ‘’Aanbiedingen’’ op onze website. Op termijn worden deze acties ook via nieuwsbrief en Facebook gecommuniceerd.

Bovendien schrijven wij op onze blog samen met u een advertorial, met de mogelijkheid voor u als partner om fotomateriaal aan te leveren. In de advertorial zit een link naar de listing en de website van uw winkel.

De prijs van dit pakket bedraagt €150,- per drie maanden. Nu voor €112,50.


Pakket D: FEATURED.
Dit pakket is hetzelfde als pakket C, maar dan met een uitgelichte vermelding op de homepage van grotematen.com. Hier zijn maximaal 8 plaatsen beschikbaar.

De prijs van dit pakket is €250,- per drie maanden. Nu voor €185.

Losse advertorial:
U kunt ook een enkele advertorial bij ons kopen. Wij schrijven dan (desgewenst in samenwerking met u) een tekst over uw bedrijf met link naar de listing van uw winkel op onze website en de website van uw winkel. Bij de advertorial kunt u beeldmateriaal leveren.

De prijs van een losse advertorial is €50,–   Nu voor €37,50.

 

Het bovenstaande overzicht is hier in PDF te downloaden: Partnerpakketten Grotematen.com