Over ons

Grotematen.com is dé plek voor elke vrouw en man met een maatje meer. Boordenvol kleding in grote maten, grote maten schoenen, merken, webshops, “gewone” winkels en natuurlijk de belangrijkste weetjes op het gebied van mode. Alles op 1 plek dus. Wij hebben alvast voor je uitgezocht waar je de leukste kleding vindt, en wie de beste aanbiedingen in grote maten heeft. Kortom : alle grote maten webshops, winkels en merken op 1 plek! En daarnaast vind je ook nog tal van niet mode gerelateerde zaken zoals nieuws, recepten, voedingstips etc.

Via de handige zoekfunctie kunt u naar een specifieke winkel in een specifieke regio zoeken. U kunt ook zoeken op basis van bijvoorbeeld geslacht en productsoort.

Grotematen.com heeft zelf geen winkel in grote maten. Alle getoonde producten en acties zijn uitsluitend te verkrijgen bij de betreffende partners. Zij zijn ook verantwoordelijk voor de afwikkeling van een eventuele bestelling. Voor vragen daarover verwijzen we je naar de klantenservice van de winkel.

Heb je vragen of suggesties, neem gerust contact met ons op via : info@grotematen.com.

We wensen je veel plezier bij grotematen.com!