Tankini Grote Maten

grote maten lingerie van Hunkemöller

Op zoek naar een tankini grote maten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook als je een maatje meer hebt, wil je natuurlijk heerlijk van het zomerweer kunnen genieten door naar het strand te gaan. Voel je je niet comfortabel in een bikini, maar wil je ook geen badpak dragen? Dan is de tankini grote maten de gulden middenweg.

Een tankini grote maten: wat is dat?

Een tankini is een zwempak dat, net zoals de standaard bikini, uit twee delen bestaat. Het grote verschil tussen een tankini en een bikini, is dat het bovenstuk van een tankini niet alleen de borsten bedekt. Zo rijkt het bovenstuk van de tankini grote maten niet tot onder de borsten, maar komt het tot op de navel of zelfs tot op de heupen. Het verschil tussen de tankini en het badpak, is dat het badpak uit één deel bestaat en het gehele bovenlichaam bedekt.

www.ullapopken.nl

De voordelen van een tankini

De tankini werd voor het eerst gedragen rond het jaar 1900 en wordt nog steeds door veel dames met plezier gedragen naar het zwembad of naar het strand. De reden dat dit zwempak zo populair is onder dames in allerlei soorten en maten, heeft te maken met het feit dat de tankini er altijd klassiek uit ziet. Het is een zwempak dat veel in de jaren 50 gedragen werd, wat betekent dat je standaard een klassieke jaren 50 look krijgt als je dit model zwempak draagt. Een ander groot voordeel van het dragen van dit zwempak, is het feit dat dit zwempak je meer vertrouwen geeft dan een bikini. Veel vrouwen die onzeker zijn over hun lichaam, voelen zich vooral onzeker over de buikstreek. Draag je een tankini, dan wordt dit deel van het lichaam netjes bedekt. En wil je toch dat je buik een beetje bruin wordt bij het zonnen? Dan trek je het bovenstuk van de tankini gewoon omhoog, zodat er toch een soort bikini ontstaat.

Zoek jouw favoriete zomerse tankini

Op deze pagina vind je verschillende soorten tankini’s die stuk voor stuk in grote maten worden aangeboden. Heb jij een grotere maat zwemkleding en kun je hierdoor nooit leuke badkleding vinden? Dan hoef je niet langer te zoeken naar jouw zomerse outfit, want wij hebben een groot aanbod met prachtige tankini’s in grote maten. Welke maat je ook hebt, welke eisen je ook aan jouw tankini stelt en wat je ook mooi vindt: door ons grote aanbod vind je altijd waar je naar op zoek bent. Bekijk direct ons assortiment op deze pagina en kies jouw favoriete tankini grote maten om zelfverzekerd naar het strand of het zwembad te gaan.