Grote Maten Jurkenschoenen 728x90

Grote maten jurken online

Vrouwen zijn er in alle soorten en maten, waardoor hun kleding er ook in alle soorten en maten moet zijn. Omdat wij weten dat het voor de vollere vrouw echt niet altijd even makkelijk is om grote maten jurken te shoppen die zowel comfortabel zitten als een stijlvolle look geven, hebben wij de plus size jurken van een groot aantal merken en webshops hier voor jou verzameld. De jurk is toch immers het meest vrouwelijke item in je garderobe!

Jurken in grote maten voor ieder figuur

Voor de vollere vrouw zijn de meest voorkomende figuren het zogenaamde appelfiguur en het peerfiguur. Als je weet welke vorm jouw lichaam heeft, kun je met een aantal slimme trucjes ervoor zorgen dat je grote maten jurken je sterke punten accentueren en je zwakkere punten camoufleren. Bij een appelfiguur zit het meeste gewicht rond de borsten, buik en billen. De benen en schouders zijn vaak slank. De ‘appel’ kan het beste niet te veel nadruk op de buik leggen. Draag daarom ruimvallende jurken of benadruk je decolleté met lagere tops of een V-hals. Zo lijkt je lichaam aan de bovenkant langer en slanker. De donkere kleuren en zachte stoffen zijn voor jou de beste keus.

Bij een peerfiguur is het bovenlichaam smaller dan het onderlichaam; het meest voorkomende figuur in Nederland! Draag in jouw geval aan de bovenkant wat fellere kleuren en aan de onderkant wat minder opvallende kleuren. Bij wat stevigere bovenbenen staan jurken die wijd uitlopen het mooist. Combineer je plussize jurk vervolgens met een paar mooie hakken, waardoor je benen langer en slanker lijken.


SDS salad 468x60

Grote maten jurken: van curvy contouren tot sierlijk stijlvol

Of je nu een nieuwe casual jurk zoekt voor overdag, een cocktailjurk voor in de avond, een klassieke jurk voor naar je werk of een sprankelend zomerjurkje; met het meest uitgebreide aanbod in mode voor de plus size dame, stopt je zoektocht hier. Wij snappen hoe belangrijk het is voor de langere of bredere vrouw om een jurk te shoppen die haar sterke punten accentueert, tegelijkertijd lekker zit en nog gezien mag worden ook. Kortom, mooie jurken voor een maatje meer zijn misschien nog wel belangrijker dan jurken voor een maatje minder. Je wilt je immers altijd, ook in grote maten jurken, op en top vrouw kunnen voelen!