Badpakken Grote Maten

grote maten lingerie van Hunkemöller

De tijd dat grote maten badpakken allemaal zwart en saai waren ligt gelukkig ver achter ons. Tegenwoordig is er een groot aanbod aan zwempakken en bikini’s voor vrouwen met een maatje meer. Wij hebben een breed assortiment voor je bij elkaar gezocht. Zoek je inspiratie? Die vind je gegarandeerd hier!

Stijlvol met een maatje meer

Of je nu slank bent of juist wat voller, we hebben allemaal een ding gemeen: we zien er graag mooi en stijlvol uit. Ook bij een dagje aan het strand of in het zwembad. Daarom voel je je nu eenmaal lekkerder in badkleding die goed zit en je figuur goed laat uitkomen. In de designs van grote maten badpakken wordt daarom extra gelet op de ondersteuning op de juiste plekken. Zo zijn deze badpakken bijvoorbeeld vaak voorzien van een beugel bij het borstgedeelte. Daarnaast worden vaak corrigerende materialen gebruikt, om ondersteuning te bieden bij bijvoorbeeld buik en heupen. Door die ondersteuning in de ‘probleemgebieden’ lijkt je lichaam slanker en strakker. Je voelt je gegarandeerd meer zelfverzekerd als je het juiste badpak draagt.


20 procent korting - 728x90

Grote maten badpakken in alle kleuren

Corrigerende badpakken zijn gelukkig lang niet altijd meer zwart. Bekijk ons aanbod en je zal zien dat er zwemkleding in allerlei kleuren te vinden is. Blijf je toch wat onzeker over je lichaam? Dan kan je kiezen voor een corrigerend badpak in een donkere kleur. Zo laat je je lichaam goed uitkomen, maar val je niet teveel op. Heb je twijfels over je benen en billen? Dan kan een tankini met een broekje met pijpen uitkomst bieden. Overigens zijn er ook bikini’s en badpakken met pijpjes, dus ook op dit gebied is de keus groot. Maar waarom zou je trouwens onzeker zijn over je lichaam? Ook als je wat zwaarder bent mag je gezien worden. Kies bijvoorbeeld eens voor een mooie beugelbikini in felle kleuren en kom zelfverzekerd voor de dag.

Hier vind je de mooiste corrigerende badpakken!

Er is dus heel wat om uit te kiezen als het gaat om badmode voor vrouwen met een maatje meer. Om het je makkelijk te maken hebben we hier voor jou de mooiste zwemkleding op een rijtje gezet. Zo weet je zeker dat je altijd kunt kiezen uit de beste items. Dus waar wacht je nog op? Bekijk hier de mooiste grote maten badpakken en laat je inspireren!